Bu sayfadaki içerik, Adobe Flash Player'ın daha yeni bir sürümünü gerektiriyor.

Adobe Flash player Edinin


GÜNDEM POLİTİKA DÜNYA EKONOMİ SPOR 16 Eylül 2016
Erkan ARKUT
Erkan ARKUT kimdir?
05 Ekim 1970 Ankara doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezunum. Şu anda kendi şirketimde yönetici olarak çalışmaktayım. İstanbul’da ikamet ediyorum. Yazı yazmayı ve fikirlerimi insanlarla paylaşmayı çok seviyorum, bu yüzden her gün yazdığım yazılarımla insanlara ulaşıyorum ve onlardan aldığım olumlu yorumlardan dolayı çok memnun oluyorum. Siyaset, günlük yaşam, dünya kategorilerinde yazıyorum.
Email: [email protected]
  YAZARIN SAYFASI
Bakalım bu yeni hadise ne diyecekler?
Bakalım Hz. Mehdi ile ilgili bu yeni hadise ne diyecekler?

Bildiğiniz gibi Cübbeli Ahmet Hoca Hz. Mehdi'nin gelişini sürekli erteliyor. Ve sohbetlerinde 'Biri var ki, o Hz. Mehdi olmadığına yemin etsin, bende o zaman bu yüzyılda geleceğini açıklarım!' diyor.
Ne kadar ilginç ve hayret uyandırıcı bir açıklama değil mi? Hz. Mehdi'nin bütün geliş alametleri çıkmış, peygamberimizin bütün söylediği hadisler (çıkış alameti olarak) hepsi arka arkaya gerçekleşmiş, ama Cübbeli Ahmet hoca ısrarla hala 'Hz. Mehdi gelmeyecek' diyor. 'Eğer o kişi Hz. Mehdi olmadığına yemin ederse o zaman açıklarım' diyor, 'yok etmezse 800 yıl sonra gelecek' diyor!

Cübbeli Ahmet Hoca kendisine inanan onca Müslüman'a doğru bilgi vermiyor. Ayrıca kendisinin de bağlı olduğu Mahmut Hoca, Hz. Mehdi'nin bu yüzyılda geleceğini söylüyor ve 'ben kendisini göreceğim' diyor. Cübbeli Ahmet Hoca bu konuda kendi hocasıyla da çelişiyor.

Cübbeli Ahmet Hoca istediği kadar Hz. Mehdi'nin çıkışını gizlesin, her geçen gün peygamberimizin Hz. Mehdi'nin zuhurunu müjdeleyen hadisleri gerçekleşmeye devam ediyor.

Bakın bir hadiste şöyle buyuruyor peygamberimiz:

'Mekke'nin dağları delinmiş (tüneller yapılması), binaları dağlara erişmiş, saatin gölgesi inananların üzerine düşmüş gördüğünde, vakit (Hz. Mehdi'nin çıkış vakti) gelmiştir. (İbn-i Abi Şeyfah-El Muşannef hadis 124) (El Ezraki- Kitab-ı Akbar Mekka Hadis 1724)

Ahir Zaman'ı anlatan hadisler gördüğünüz gibi birer birer gerçekleşiyor. Yukarıdaki hadiste de Peygamberimiz Kabe'de inşa edilen saat kulesini, Mekke'de yerin altında çok sayıda tünel açılacağını, yüksek binalar inşa edileceğini haber vermiştir. Gerçekten de peygamberimizin tam tarif ettiği gibi Mekke'de birçok tüneller yapılmış, binalar dağların boyunu geçmiş, inşa edilen saatin kulesinin gölgesi Kabe'nin üzerine düşmüştür. Peygamberimizin bundan binlerce yıl önce bu görüntüyü tarif etmesi ve Hz. Mehdi'nin çıkış alameti olarak bildirmesi çok büyük bir mucizedir.

Cübbeli Ahmet Hoca ve diğerleri istedikleri kadar kabul etmesinler, Hz. Mehdi'nin zuhur alametleri gerçekleşmiştir ve zuhur yakındır. Bu gerçeği inkâr eden hocalara televizyonlara çıktıklarında sunucular bu alametleri bir bir saysınlar. (Fırat'ın suyunun kesilmesi, Afganistan'ın işgali, Irak'ın üçe bölünmesi, Lulin çift başlı kuyruklu yıldızın çıkışı, arka arkaya güneş ve ay tutulmaları, Kabe'de kanlı baskın, Halley kuyruklu yıldızının çıkışı, Irak'ın para biriminin kalmaması, Irak'ta bir ordunun kaybolması, depremlerin artması) Bu alametlerin gerçekleşip gerçekleşmediğini sorsunlar. Ve hocaların nasıl kaçamak cevaplar verdiklerine kendileri şahit olsunlar.

Hz. Mehdi'nin ve Hz. İsa'nın zuhurunu kimse engelleyemez. Bu iki mübarek şahıs kaderde Allah'ın belirlediği vakitte o güzel yüzlerini insanlara göstereceklerdir.

Kaynak: http://hzisavehzmehdiyibuyuzyildagorecegiz.blogspot.com.tr/

Tüm yazılarım:
http://erkanarkutyaziyor.wordpress.com/



















   
2015-08-07
YORUM YAP
Yorumlarınız onaylandıktan sonra yayına verilecektir. Uygun görülmeyen yorumlarınız yayınlanmayacaktır. Yasal zorunluluk olarak yorum yapan ziyaretçilerimizin IP bilgileri kayıt altına alınacaktır. Teşekkürler...

  Bu yazıya ilk yorumu yapmak ister misiniz?



yazarın diğer yazıları