Geçtiğimiz günlerde İsrail Adalet Bakanı ‘'Bağımsız Kürdistan'ı destekliyoruz‘' şeklinde beyanat vermişti. Hatta bu beyanatın içini süslü sözlerle bayağı bir doldurmuştu.
Bir zamanlar bu planlar sinsi bir şekilde yürürken artık gizlenmiyor.
Elbette ki İsrail'in derdi bağımsız Kürdistan değil!
İsrail'in derdi; Bölünmüş Türkiye ile güçsüz kalmış Türkler ve güçsüz kalmış Kürtler. Bunu hayal ediyorlar.
Yazıktır ki Hdp'li Kürtler bu Yahudi dostluğuna inanmış ve onlara bizden çok daha fazla güvenir haldeler.
Sanıyorlar ki onlara devlet kuracaklar, petrolden pay verecekler ve mutlu mesut yaşatacaklar!???
Bu senaryoya inanan Kürtler, yandaşları Yahudilere şu soruyu bir sorsunlar bakalım.
"Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra Yahudilerin finansörlüğünü yaptığı ve bunun karşılığında Filistin'de İsrail devletinin kurulması anlaşmasını yaptığı başta İngilizler olmak üzere diğer Emperyal güçler, Osmanlı Devleti'ni paramparça ederlerken, en küçük Arap aşiretine bile ülke kurmuşken, en çok nüfusu olan Kürtleri neden Türkiye, Suriye, Irak ve İran topraklarına bölüştürdüler??? "
Oysaki müdahale edebilecek hiçbir kudret yoktu. Araplara devlet kurdukları gibi, Kürtlere de devlet kurabilirlerdi. Niye kurmadılar???
Kurmadılar çünkü pilleri bitmişti. M.Kemal'in ‘'Geldikleri gibi giderler‘' sözü tarih kitaplarına M.Kemal'in hamaseti olarak kaydedildi ama, geldikleri gibi gitmediler, gidemediler. 6 ayda bitireceklerini umdukları savaş, tam 5 yıl sürdü. Daha fazla uzatacak güçleri yoktu. Kürtleri Ortadoğu'da bir dizayn makinesi olarak düşündüler.
Filistin'de İsrail devletini kurdular ve şimdi ikinci aşamadalar. Allah'ın izniyle ikinci aşamayı geçemezler ancak velev ki geçtiklerini varsaysak, bundan sonraki aşamaları da Kürdistan olacak bölgede içsavaş çıkarmak olacaktır. İnançlı Kürtlerle, seküler Kürtleri savaştırmak!
Neresinden bakılırsa bakılsın Hdp'li Kürtler yılanla koyun koyuna yaşıyor ama anlatması maalesef mümkün olmuyor.
Bazen sosyal medyada gezerken Hdp ( Pkk ) destekçisi siteler dikkatimi çekiyor. Bakıyorum Fatih Portakal'ın fotoğrafını koymuşlar, şöyle yazıyor; ‘' Bu özgürlük sevdalısı abimize kaç beğeni gelir ‘'
Bir başka siteye geçiyorum Şirin Payzın'ın fotoğrafını koymuşlar ‘' Bu güzel insana kaç beğeni gelir ‘'
Cüneyt Özdemir zaten hiç eksik olmuyor Pkk sitelerinden.
İkisi de Yahudi kanalı olan CnnTürk ve Fox Tv'nin muhabirlerine Pkk sitelerinden bolca övgü!...
Herşey gözümüzün önünde açık ve net bir şekilde ilerliyor işte...
Türkiye içeriden ve dışardan her dakika yaşadığı saldırıların içinde yuvarlanıp gidiyor.
‘'Oyunu görün ‘' diye birilerine gönderme yapacağım ama içimden de gelmiyor.
‘'Oyunu görün'' dediklerimiz bizzat oyunun içindeler maalesef.
Bir cümle var ne de haklı söylüyor.
‘'Bir zamanlar sağcı, solcu vardı. Şimdi elimizde bir vatan kaldı, bir de vatan hainleri''
|